Thursday, October 27, 2011

My Lovely Junior Mase Kak Mira part3 Korg part1 (UiTM diHatiku) ;)




Korg ingat x mase kite sume same-same 1 wing dulu? Akk rindu sungguh kat korg!! Nak tau x apa yg wat kn akk rndu sgt2 kat korg? Sbb nye, korg ni sporting gler! Mlayan karenah akk, jadi gile2 gak kdg2… yg xley bla nye,, kdg bile akk wat smtg mcm xbetol korg melayan kan aje kan.. hahaha, menyakat korg mmg best! Alaaaa, tapi korg pon ada menyakat akk gak kan? Ooo, balas balik lah ni eh? ;) n korg ingt x? klw ada pape aktvt kat uitm or kolej, msti kite grak same2 kan… eeeeee, seronok sungguh!! X dpt nak lupekan… & bile ada kat wing tu, bile tsrempak je mesti asik ktawe2 je kan… hehehe

1 MALAYSIA


Akk ingat lagi hari ni… kite sume yg terlibat kne pkai baju batik… hahaha… mmg nak x nak kne pakai lah kan sbb nye nak dpatkan cop kolej, ngeh3… mse tu plak baju akk xde sbb kat uma.. so kne lah pinjam baju org lain..tup2 dpt baju gedabak besaaaa, hahaha… pakai jelahh kan, haha =D


Korg sgt excited teruja ngn abg bedua ni kan? Haha… suke lah tu dpt bergambar ngn dy kan? =D akk tau dah… akk tumpang menyibuk je, hahaha…


Haaa, sbnanye mase ni rmai org brebut nak amik gamba ngn moto polis yg segak bergaya ni kan.., last2 dpt gak kite bgmbar.. ape lagi, kite kongker lah! Haha… tp yg akk perasan adlina yg paling suke giler ngn moto tu, hehe, nanti akk bagi 1 ok? =p


;)


Kete Mitsubishi ni power;)


dpt gak kite dduk dlm kete tu kan, jadilahh, drpd x dpt kan? Hehe

HARI GANYANG AEDES


Gile kamero kite ni kan? Mmg~~… termasuk akk ;)


=p


Lepak ni pon sbb da x tau nak wat keje ape, mkn gaji bute eaaa.. eh3, haha


Ok, da siap bersihkan kwsan… makan time ;)


PSU

Alamak, x tau la ape mksud PSU tu, hhaha… tp PSU tu mcm junior kne mintak sign drp senior.. hahaha… ni lah yg best… sian korg kan, lawak2 n sweet korg tau ;) hanya krane nak mintak sign akk, korg kne wat mcm2 kan… hahaha… yg kne menari lain.. menyanyi, kne berlakon mcm org cacat, bace pper yg hruf vocal sume kne tuka jadi huruf ‘U’ hahaha, bermuncung2 korg eh… hehehe, geli hati akk… n akk ingat lagi, ada sorg tu dy takut nak mintak sign dari akk, smpai kwn dy kate “ko pegi ajee” kene iring plak tu,, hehe, sweet la korg ni tau <3
tapi yg PSU ni x amik gamba pon kan… xpe la, wlpn x ada amik gamba ke, sume tu ada dlm memori kita semua ;) emmm, sayu plak ttbe.. hehe, rndu sgt kat korg tau!!

Merinduimu~
Kak Mira yg kecik dari korg ;) hehe

4 comments:

  1. Eh gambar saya pon adala....hehe..

    ReplyDelete
  2. hehehehe...
    so cuweeet.....lope u lah kak mira...roomate yg paling best...hahaa...xpe2 psu mmg xde gmbor tp ade video...
    hehheee....

    ReplyDelete
  3. masok kn vdeo gempak r nanti.. haha.. abis2, terbongkar kang.. hehe

    ReplyDelete